UBICACIÓ
Aby Estepona es localitza en un entorn molt atractiu per als que volen gaudir d'una vida tranquil·la en plena natura i sobretot per als amants del golf. Aquesta promoció es troba a Estepona Golf i molt propera a algunes de les ofertes més exclusives per a la pràctica d'aquest esport a la Costa del Sol.
El residencial s'alça en un turó amb vistes enlairades envoltada de zones verdes, en un paratge natural ideal per al descans i el relax, però al costat de tots els serveis que es poden necessitar com supermercats (Mercadona, Lidl...),centres escolars, restauració, oci o fins i tot un hospital a escassos minuts en cotxe.
Aby Estepona té un enclavament privilegiat en situar-se entre Estepona amb el seu Port Esportiu i la seva atractiva oferta d'oci i la Badia de Casares. La promoció es troba a pocs minuts d'un litoral, amb platges com Arroyo Vaquero o Bahía Dorada. Un entorn excepcional per a una promoció dissenyada per gaudir del clima privilegiat de la Costa del Sol amb 321 dies de sol a l'any.
A més, el residencial disposa d'excel·lents comunicacions amb accés a l'Autovia del Mediterrani, A-7 i es troba a menys d'una hora de cotxe de l'Aeroport de Màlaga i de l'Aeroport de Gibraltar.
COMUNICACIONS: Carretera: A-7 i AP-7
DESCRIPCIÓ
Aby Estepona és un projecte de 90 habitatges d'1, 2 i 3 dormitoris, totes elles amb plaça de garatge i traster. Es tracta d'un exclusiu residencial tancat per garantir la seguretat i privacitat.
Els habitatges estan dissenyats per gaudir de la vegetació i l' entorn natural amb espais interiors que semblen continuar a les terrasses per assolir major lluminositat i una sensació d' amplitud. A més, el conjunt residencial disposa d' unes zones comunes amb dues piscines de cloració salina, pista multiesport, un club social per a activitats lúdiques o esportives, així com àmplies zones verdes.
Aby Estepona és un oasi en plena natura. Un lloc perfecte per gaudir de la tranquil·litat, al temps que es pot accedir a un ampli ventall d'activitats esportives a l'aire lliure, gràcies a la seva proximitat als camps de golf d'Estepona Golf i les seves espectaculars platges.

Málaga Obra nueva Allotjament
Estat
  • en construcció

165.000 €

CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D
E
F
G
EN TRÀMIT EN TRÀMIT

Lomas de Arroyo judio.
, Estepona (Málaga)

Situació
  • En zona costanera

A prop de
  • Escoles
  • Hospitals
  • Comerços
  • Restaurants
  • Oci
  • Zones esportives
  • Camps de golf
  • Zones verdes


   Trucar
We use our own and third-party cookies for analytical and service purposes (such as displaying cartographic maps or allowing property sharing on social networks)


Més informació